Artikel 13 van 14

International women's day

International Women’s Day

8 maart 2023 is het International Women’s Day de perfecte dag om jullie te inspireren met een aantal invloedrijke vrouwen. De kunstenares Frida Kahlo, de antropoloog Jane Goodall en de kinderboekenschrijfster Annie M.G. Schmidt. Hun toewijding, kracht en vermogen om het net even anders te doen inspireren mij enorm.

Deze vrouwen hebben mij geinspireerd voor het maken van de “Goddess” serie. De armbandjes geven een intentie om bij je te dragen en werken als reminder voor jezelf of voor degene aan wie je hem cadeau doet. 

Frida Kahlo is een bekende Mexicaanse kunstenares die vooral bekend staat om haar zelfportretten en haar unieke stijl die het beste kan worden omschreven als surrealistisch. Haar werk is gevuld met symboliek en emoties die vaak voortkomen uit haar eigen pijnlijke ervaringen en lichamelijke beperkingen.

Een van de kenmerken van Frida Kahlo's werk is het gebruik van sieraden en edelstenen in haar portretten. Deze sieraden zijn niet alleen een weerspiegeling van de Mexicaanse cultuur, maar ook van de kracht en het doorzettingsvermogen van de kunstenares zelf. Frida droeg vaak grote oorbellen en kettingen, en in haar zelfportretten zien we deze sieraden vaak terugkeren. Het Goddess armbandje voor Focus en kracht met onyx, labradoriet en maansteen geeft jouw de kracht van Frida.
Jane Goodall is een bekende Britse antropoloog en dierenrechtenactivist, die vooral bekend staat om haar baanbrekende werk met chimpansees. Een van de kenmerken van Jane Goodall's werk is haar liefde en respect voor de natuur. Als onderzoeker heeft ze jarenlang in het regenwoud van Tanzania doorgebracht, waar ze de chimpansees observeerde en bestudeerde. Haar werk heeft bijgedragen aan een beter begrip van deze fascinerende dieren en heeft ook de noodzaak benadrukt om het regenwoud en andere natuurlijke habitats te beschermen.

Jane Goodall heeft een kalmerende en rustgevende aanwezigheid die velen inspiratie en rust geeft. Haar liefde voor de natuur en de dierenwereld is besmettelijk en haar inzet voor een betere wereld is een inspiratie voor velen. Het Goddess armbandje met de stenen rookkwarts, rozenkwarts en bergkristal geeft jouw een kalmerende en rustgevende werking.

Annie M.G. Schmidt was een bekende Nederlandse schrijfster en dichteres die vooral bekend stond om haar kinderboeken. Een van de kenmerken van Annie M.G. Schmidt's werk is haar vermogen om te schrijven vanuit een persoonlijk perspectief en haar lezers te inspireren met haar zelfreflectie. Haar boeken en gedichten zijn niet alleen vermakelijk, maar bieden ook een inkijkje in haar eigen innerlijke groei en ontwikkeling.

Annie M.G. Schmidt heeft generaties lezers geïnspireerd om zichzelf beter te begrijpen en te groeien, door haar openhartige en persoonlijke stijl van schrijven. Haar werk is een inspiratie voor velen en heeft geleid tot talloze discussies over persoonlijke ontwikkeling, identiteit en groei. Het Goddess armbandje met agaat geeft jouw zelfreflectie en persoonlijke groei.

Op International Women's Day vieren we de kracht van de vrouw. Deze drie vrouwen hebben hun eigen pad gekoze, maar hebben ook anderen geïnspireerd om hun eigen pad te vinden. Hun persoonlijke verhalen en hun vermogen om te reflecteren op zichzelf zijn een inspiratie voor vrouwen over de hele wereld!

© 2018 - 2024 momgemstone | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel