Familiearmbandjes met geboortesteen

Welkom, ik ben Linda de Boer! Grafisch vormgever en eigenaresse van MOM Gemstone. Daarnaast ben ik getrouwd en moeder van ons dochtertje Lucie.

Armbandjes met een verhaal!

MOM Gemstone is ontstaan uit mijn liefde voor edelstenen, mooie sieraden en de zoektocht naar een écht persoonlijk armbandje. Ik wilde graag een mooi en eenvoudig armbandje met een geboortesteen die bij het sterrenbeeld tweeling past. Online en in de winkels kon ik niet vinden wat ik zocht, dus ben ik zelf een armbandje gaan maken. Door de persoonlijke touch en de minimalistische uitstraling, spraken mijn armbandjes veel mensen aan. Daarom wil ik ze graag voor iedereen maken!

Omdat bij alle sterrenbeelden één of meerdere geboortestenen passen, heb ik inmiddels vele familie armbandjes en mama armbandjes mogen maken. Ieder armbandje heeft zijn eigen verhaal en iedere creatie zorgt voor een uniek sieraad!

Omdat er zoveel combinaties mogelijk zijn, ontstaat er altijd een uniek sieraad met een verhaal!

Om de armbandjes te vervaardigen maak ik gebruik van natuurzuivere edelstenen in combinatie met stevige kleur- en slijtvaste macramédraad en goud of zilverkleurige sluitkraaltjes. Ik bezoek regelmatig mineralenbeurzen, waar ik op zoek ga naar de mooiste edelsteentjes. Alle armbandjes van MOM Gemstone worden vervaardigd met 925 zilver en 925 verguld zilver.

Het maken van deze persoonlijke armbandjes is mijn grote passie. Daarom heb ik de collectie uitgebreid met aansluitbandjes die perfect te combineren zijn met de sterrenbeeldarmbandjes. Voor de aansluitbandjes gebruik ik hoogwaardige metalen kralen en tussenstukken in goud- en zilverkleur. Deze armbandjes kunnen per seizoen verschillen.

Leuker Ontwerp

Naast het ontwerpen van de armbandjes voor MOM Gemstone, ben ik eigenaar van Leuker ontwerp. Dit doe ik samen met Roos Stelloo, ieder ontwerp is altijd geheel op maat. Door mijn opleiding als grafisch vormgever, heb ik mijn passie voor illustreren en tekenen gebruikt om een kaartjes lijn te ontwikkelen voor MOM Gemstone. Deze kaartjes zijn los te koop en tevens zeer geschikt om als cadeau te voegen bij een gepersonaliseerd armbandje.

Heb je een vraag of een speciaal verzoek? Neem gerust contact met mij op.

Linda de Boer

Opleidingen:
– Grafisch Vormgeven, Grafisch Lyceum te Rotterdam afgerond 2003.
– Docent beeldende kunst en vormgeving, Willem de Koning Academie te Rotterdam afgerond 2007