Verkooppunten MOM Gemstone

Shop je de armbandjes liever niet online en wil je ze eerst zien en voelen? In de volgende winkels kun je de armbandjes van MOM Gemstone bewonderen & kopen:

Pluk & Paloma
2e Schuytstraat 168
Den Haag
https://plukandpaloma.com

Pluk & Paloma
Pluk & Paloma – nothing basic Dé leukste kinderwinkel van Den Haag voor kids 0-8y.

Zwanger&Co
Frederikstraat 80
Den Haag
https://zwangerenco.nl

Zwanger & Co
ECHO | INFO | SHOP

Instore conceptstore
Voldersgracht 18
Delft
http://www.instore-conceptstore.nl/

Instore conceptstore

Wat MOM Gemstone maakt:

Bij alle sterrenbeelden hoort een bijpassende geboortesteen, daarom heb ik een selectie gemaakt zodat ik voor ieder sterrenbeeld een persoonlijk armbandje kan maken. Het is bijvoorbeeld mogelijk om meerdere armbandjes met een geboortesteen te combineren of om speciaal op maat een familie armbandje te laten maken. Zo kun je bijvoorbeeld jouw eigen sterrenbeeld combineren met die van je kinderen of andere geliefde! Omdat er zoveel combinaties mogelijk zijn, ontstaat er altijd een uniek sieraad met een verhaal!

Voor het maken van de geboortesteen armbandjes maak ik gebruik van natuurzuivere edelstenen. De steentjes worden in combinatie met 925 sterling zilveren en verguld zilveren kraaltjes aan stevige kleur- en slijtvaste macramédraad geregen. De letters MOM en cijfers 925 staan gegraveerd in een klein verguld bedeltje in de vorm van een halve maan. Tijdens mijn zoektocht naar mooie edelsteentjes bezoek ik regelmatig mineralenbeurzen, waar ik de mooiste steentjes selecteer. Als je een bestelling plaatst voor een armbandje, is het mogelijk om zelf de kleur van het armbandje kiezen. Bij het familiearmbandje kun je daarnaast ook nog de keuze maken tussen gouden of zilveren kraaltjes. Het maanvormige labeltje is altijd een gouden labeltje. Heb je vragen of een speciaal verzoek neem dan gerust contact met mij op door te mailen naar: info@momgemstone.nl