Artikel 1 van 3

Edelsteen Jaarring

€ 2,50 (inclusief btw)

De Edelsteen Jaarring verbind de magie van edelstenen en koppelt ze aan de sterrenbeelden, seizoenen en elementen.

Bij MOM Gemstone begrijpen we de kracht van de edelstenen en hebben we een prachtige selectie gemaakt. De verschillende edelstenen zijn gekoppeld aan de sterrenbeelden en overzichtelijk weergegeven op de Edelsteen Jaarring. Waardoor je snel inzicht krijgt in welke edelstenen er bij jouw sterrenbeeld en bij die van jouw geliefden past.

Waarom zou je kiezen voor onze Edelsteen Jaarring? Hier zijn enkele redenen waarom deze unieke kaart een perfecte aanvulling is op je MOM Gemstone bestelling:

Cadeau-idee:

Voeg de Edelsteen Jaarring als een extra geschenk toe aan je bestelling van onze prachtige familie armbanden of geboortesteen armbanden. De kaart geeft uitleg over de stenen waardoor de ontvanger de diepere betekenis kan lezen.

Inzicht en gids:

De kaart is niet alleen prachtig om te zien, maar ook een waardevolle gids. Je kunt er gemakkelijk op aflezen welke edelstenen bij jouw sterrenbeeld passen, waardoor je meer inzicht krijgt en zelf ook kunt bekijken welke stenen mooi bij elkaar passen.

Kwaliteit:

Bij MOM Gemstone hechten we veel waarde aan kwaliteit. Onze Edelsteen Jaarring is gedrukt op hoogwaardig A5-formaat papier dat lang meegaat en zijn schoonheid behoudt.

Omschrijving:
- A5 formaat
- Dubbelzijdig bedrukt
- Dik 300 grams papier

© 2018 - 2024 momgemstone | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Vakantiesluiting: LET OP! MOM Gemstone is van 16 juli tot en met 6 augustus 2024 gesloten voor verzendingen. Heb je geduld dan ontvang je 15% korting op je bestelling met code: Zomer2024. Je kunt uiteraard wel een bestelling plaatsen deze worden dan vanaf 8 augustus weer verzonden.