• ROUW EN VERDRIET

  Rouw en verdriet
  Rouw en verdriet

  Edelsteen armband rouw en verdriet. Amethist werkt beschermend, zuiverend en ontspannend. Rhodoniet kalmeert en helpt het hoofd koel houden. Amazoniet zorgt voor balans en bescherming.

  € 19,95
 • In gedachten
  In gedachten

  Rouw en verdriet

  In stilte mis ik je het meest
  wanneer ik in gedachten kan dwalen
  en mijn hart zich overgeeft.De lotusbloem staat symbool voor transformatie hij groeit vanuit de duisternis naar het licht.

  Herkimer diamant:

  De…

  € 19,95
 • In gedachten armband
  In gedachten armband

  In gedachten armband. Herkimer diamant, de edelsteen staat symbool voor het grote geheel van het leven. Draag de steen bij je als symbool voor de connectie met een overleden dierbare. Hou je dierbare in gedachten!

  € 34,95
 • In gedachten ketting
  In gedachten ketting

  In gedachten ketting

  In stilte mis ik je het meest
  wanneer ik in gedachten kan dwalen
  en mijn hart zich overgeeft.Herkimer diamant:

  De edelsteen staat symbool voor het grote geheel van het leven. Draag de steen bij je als…

  € 49,95
 • Hart gem amethist

  Hart gem Amethist
  Hart gem Amethist

  Hart gem Amethist.
  Een klein en lief armbandje met een rozenkwarts edelsteentje in de vorm van een hartje. Gewoon om iemand te laten weten dat je aan haar denkt! Of voor jou als reminder dat je lief mag zijn voor jezel

  € 9,95

De betekenis van rouw sieraden: een troost in tijden van verdriet.

rouw sieraden

Rouw sieraden zijn een waardevolle manier om troost en steun te bieden aan mensen die een geliefde hebben verloren. De sieraden van MOM Gemstone dienen als een herinnering aan de overledene en helpen bij het verwerken van het verdriet. Een populaire keuze is de rouw armband, die vaak wordt gemaakt met edelstenen die specifiek zijn gekozen om te helpen bij rouwverwerking. Enkele van deze edelstenen zijn amethist, rhodoniet, aventurijn en herkimer diamant. Amethist staat bekend om zijn kalmerende eigenschappen en helpt bij het loslaten van pijn en verdriet. Rhodoniet bevordert emotionele genezing en helpt bij het verwerken van verlies. Aventurijn biedt troost en helpt bij het vinden van innerlijke rust. Herkimer diamant wordt gezien als een krachtige genezer en biedt ondersteuning bij het omgaan met intense emoties. Door deze edelstenen te verwerken in een rouw armband, kan de drager een tastbare herinnering hebben aan hun dierbare en tegelijkertijd de nodige troost en steun vinden in tijden van verdriet.

Rouw armband

Een rouw armband is een prachtig gebaar, zowel voor jezelf als om cadeau te geven aan iemand die rouwt. Deze armband dient als een symbolische reminder van het verlies en kan helpen bij de verwerking ervan. Het dragen van een rouw armband kan troost bieden in tijden van verdriet en kan dienen als een tastbare herinnering aan de persoon die gemist wordt. Het is een manier om de band met de overledene levend te houden en om steun te vinden in het rouwproces. Rouw sieraden, zoals een rouw armband, hebben een diepgaande betekenis en kunnen een bron van troost zijn voor degenen die rouwen. 

Waarom kiezen voor rouw sieraden

Rouw sieraden zijn een persoonlijke en unieke manier van rouwverwerking. In tijden van verdriet kan het dragen van een rouw armband of ander rouw sieraad troost en steun bieden. Het dragen van een rouw sieraad is een manier om het verlies te uiten en te laten zien dat de overledene altijd in gedachten wordt gehouden. Het is een gebaar dat meer zegt dan woorden en kan helpen bij het verwerken van het verdriet. Wil jij je geliefden iets geven wanneer zij iemand hebben verloren overweeg dan een rouw armband. De armbanden worden geleverd op een mooi kaartje en waarop de boodschap van de edelstenen en een mooi gedichtje staat. Laat het armbandje per post direct verturen naar de ontvanger en bied troost door de brievenbus. Door het dragen van een rouw sieraad voelen mensen zich vaak verbonden met hun dierbare en vinden ze troost in de tastbare herinnering die het sieraad biedt.

Heb je zelf een idee of wil je een rouw armband op maat neem dan gerust contact met mij op.

Het is belangrijk op te merken dat edelstenen geen vervanging zijn voor professionele rouwverwerking of psychologische hulp, maar ze kunnen wel een waardevolle aanvulling zijn op het proces van troost en heling. Het dragen van een edelsteen als een herinnering aan je dierbare of als een symbool van troost kan een persoonlijke en betekenisvolle manier zijn om met rouw om te gaan.

 

 

© 2018 - 2023 momgemstone | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel