Armbandjes met een verhaal!

Welkom, ik ben Linda de Boer, eigenaresse van MOM Gemstone. Daarnaast ben ik getrouwd en moeder van Lucie en Vera.

MOM Gemstone is ontstaan uit mijn liefde voor edelstenen, mooie sieraden en de zoektocht naar een écht persoonlijk armbandje. Ik wilde graag een mooi en eenvoudig armbandje met een geboortesteen die bij het sterrenbeeld tweeling past. Online en in de winkels kon ik niet vinden wat ik zocht, dus ben ik zelf een armbandje gaan maken. Door de persoonlijke touch en de minimalistische uitstraling, spraken mijn armbandjes veel mensen aan. Daarom wil ik ze graag voor iedereen maken!

Omdat bij alle sterrenbeelden één of meerdere geboortestenen passen, heb ik inmiddels vele familie armbandjes en mama armbandjes mogen maken. Ieder armbandje heeft zijn eigen verhaal en iedere creatie zorgt voor een uniek sieraad!

Omdat er zoveel combinaties mogelijk zijn ontstaat er altijd een uniek sieraad met een verhaal!

Om de armbandjes te vervaardigen, maak ik gebruik van natuurzuivere edelstenen in combinatie met stevige kleur- en slijtvaste macramédraad en goud of zilverkleurige sluitkraaltjes. Ik bezoek regelmatig mineralenbeurzen, waar ik op zoek ga naar de mooiste edelsteentjes. Alle armbandjes van MOM Gemstone worden vervaardigd met 925 zilver en 925 verguld zilver.

Leuker Ontwerp

Naast het ontwerpen van de armbandjes voor MOM Gemstone, ben ik samen met Roos Stelloo eigenaar van Leuker ontwerp. Door mijn opleiding als grafisch vormgever, heb ik mijn passie voor illustreren en tekenen gebruikt om een kaartjeslijn te ontwikkelen voor MOM Gemstone. 

Heb je een vraag of een speciaal verzoek? Neem gerust contact met mij op.

Linda de Boer

Opleidingen:
- Grafisch Vormgeven, Grafisch Lyceum te Rotterdam afgerond 2003.
- Docent beeldende kunst en vormgeving, Willem de Koning Acad
emie te Rotterdam afgerond 2007

© 2018 - 2024 momgemstone | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Vakantiesluiting: LET OP! MOM Gemstone is van 16 juli tot en met 6 augustus 2024 gesloten voor verzendingen. Heb je geduld dan ontvang je 15% korting op je bestelling met code: Zomer2024. Je kunt uiteraard wel een bestelling plaatsen deze worden dan vanaf 8 augustus weer verzonden.