Familie armband

Laat een armbandje op maat maken. Door bijvoorbeeld de sterrenbeelden van je kinderen, man en jezelf te combineren aan één armbandje, heb je altijd een persoonlijk en unieke armband, die je altijd bij je kunt dragen. Creëer een uniek sieraad en kies meerdere sterrenbeelden bij elkaar!

Heb je zelf een idee en wil je de armband nog meer personaliseren? Neem gerust contact met me op, ik help je graag verder.

Als je op zoek bent naar een sieraad dat de band tussen jou en je familie symboliseert, dan zijn onze handgemaakte kwalitatieve familie armbandjes de perfecte keuze. Deze armband is gemaakt van de hoogste kwaliteit sterling zilver of verguld zilbver en zijn voorzien van edelstenen die de band tussen familieleden vertegenwoordigen.

Symboliseer de familieband met een edelsteen armband.

Onze edelsteen armbandjes zijn de perfecte manier om de band tussen familieleden te symboliseren. Elke edelsteen heeft zijn eigen betekenis en is gekoppeld aan een sterrenbeeld. Zo staat bijvoorbeeld rozenkwarts symbool voor liefde en harmonie, en past bij het sterrenbeeld kreeft.

Door een selectie edelstenen te maken, is er voor iedere combinatie een unieke familie armband te maken. Combineer jouw eigen sterrenbeeld met die van je kinderen of andere geliefden een laat een persoonlijke familie armband op maat maken! Omdat er zoveel combinaties mogelijk zijn, ontstaat er altijd een uniek edelsteen sieraad met een verhaal!

Als je op zoek bent naar een uniek sieraad dat de band tussen jou en je familie symboliseert, dan zijn onze handgemaakte kwalitatieve familie armbandjes met edelstenen de perfecte keuze.

© 2018 - 2024 momgemstone | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Vakantiesluiting: LET OP! MOM Gemstone is van 16 juli tot en met 6 augustus 2024 gesloten voor verzendingen. Heb je geduld dan ontvang je 15% korting op je bestelling met code: Zomer2024. Je kunt uiteraard wel een bestelling plaatsen deze worden dan vanaf 8 augustus weer verzonden.