Edelsteen armbanden voor kinderwens en zwangerschap.

De MOM gemstone collectie edelsteen armbanden, met de nadruk op vruchtbaarheid en zwangerschap omarmt de kracht van maansteen, rozenkwarts en mosagaat om diepe verbindingen te ondersteunen in een periode van kinderwens en zwangerschp. Maansteen, met zijn zachte glans, wordt al eeuwenlang geassocieerd met vruchtbaarheid en de maancyclus. Rozenkwarts straalt liefde en emotioneel welzijn uit, terwijl mosagaat bekend staat om zijn aardende en stabiliserende eigenschappen. Ontdek hoe deze edelsteen armbanden een symbolische en liefdevolle metgezel kunnen zijn tijdens de bijzondere momenten van zwangerschap en kinderwens.

 • Mommy Milk bracelet
  Mommy Milk bracelet

  Bergkristal Heeft een krachtig genezende en reinigende werking.
  Maansteen Vrouwelijke energie, bevordert de vruchtbaarheid en intuïtie.
  Rozenkwarts Opent het hart om liefde te ontvangen.

  € 19,95
 • MOM Maansteen armband
  MOM Maansteen armband

  De edelsteen maansteen straalt vrouwelijke energie uit. De edelsteen versterkt de intuïtie en ondersteund hormonale disbalans. De edelsteen verzacht en kalmeert en laat de energie stromen. Draag daarom een maansteen armband.

  € 19,95
 • Hart gem Rozenkwarts

  Hart gem Rozenkwarts
  Hart gem Rozenkwarts

  Hart gem Rozenkwarts.
  Een klein en lief armbanje met een rozenkwarts steentje in de vorm van een hartje. Gewoon om iemand te laten weten dat je aan haar denkt!

  € 9,95
 • KINDERWENS

  THE GODDESS - Kinderwens en vruchtbaarheid
  THE GODDESS - Kinderwens en vruchtbaarheid

  Deze set edelstenen kunnen je helpen bij een kinderwens in de periode voor de zwangerschap, tijdens een kinderwens traject en als ondersteuning in een onzekere tijd. Rozenkwarts, maansteen en mosagaat.

  € 19,95
© 2018 - 2023 momgemstone | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel