• Valentijn

  Hart gem Carneool
  Hart gem Carneool

  Hart gem Carneool.
  Een klein en lief armbanje met een carneool steentje in de vorm van een hartje voor valentijn. Gewoon om iemand te laten weten dat je aan haar denkt! Of voor jou als reminder dat je lief mag zijn voor jezelf!

  € 9,95
 • Labradoriet bedel
  Labradoriet bedel

  Labradorietarmband
  Beschermend en sterk spiritueel. De steen vermindert angst en geeft kracht. De steen is een krachtige spitituele steen en helpt jou verbinden met de spirituele wereld.

  € 35,00
 • Maansteen bedel
  Maansteen bedel

  Maansteenarmband
  Haar begeleider op gevoel en intuïtie
  De steen straalt vrouwelijke energie uit. De steen versterkt de intuïtie en ondersteund hormonale disbalans. De steen verzacht en kalmeert en laat de energie stromen.

  € 35,00
 • Energy flow Bracelet
  Energy flow Bracelet

  Set stenen die ondersteunend kunnen werken bij het geven van positieve energie.

  € 19,95
 • Balance Bracelet
  Balance Bracelet

  Stenen:

  Labradoriet
  De steen vermindert angst en geeft kracht,Amazoniet
  Balans en bescherming tegen straling en schadelijke invloeden.Aventurijn
  Kalmerend en beschermend, bevordert een gevoel van welzijn.Omschrijving:

  Set stenen…

  € 19,95
 • Mommy Milk bracelet
  Mommy Milk bracelet

  Bergkristal Heeft een krachtig genezende en reinigende werking.
  Maansteen Vrouwelijke energie, bevordert de vruchtbaarheid en intuïtie.
  Rozenkwarts Opent het hart om liefde te ontvangen.

  € 19,95

Power Bracelets

MOM gemstone maakt onder de lijn Power Bracelets armbandjes met edelstenen kralen die ondersteunend kunnen werken op gebied van welzijn. De Mommy Milk bracelet; Set stenen die ondersteunend kunnen werken bij de zwangerschap en borstvoedingsperiode. Balance bracelet; Set stenen die ondersteunend kunnen werkenbij het in balans brengen van lichaam en geest. Energy flow bracelet; Set stenen die ondersteunend kunnen werken bij het geven van positieve energie. Zonnesteen
Zij verwarmt, verlicht en omarmt haar. De steen werkt stemmingsverbeterend en stimuleert levensvreugde, optimisme, daadkracht, eigenwaarde, zelfvertrouwen. Maansteen Haar begeleider op gevoel en intuïtie De steen straalt vrouwelijke energie uit. De steen versterkt de intuïtie en ondersteund hormonale disbalans. De steen verzacht en kalmeert en laat de energie stromen. De serie the Goddess armbanden staan voor de vrouw in haar kracht en werken ondersteunend op gebied van harmonie, balans, zefreflectie en zelfaceptatie. 

Heb je zelf een idee en wil je de armband nog meer personaliseren? Neem gerust contact met me op, ik help je graag verder.

© 2018 - 2023 momgemstone | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel