Geboortesteen armband op maat handgemaakt, met zorg gekozen, gecombineerd met 925 zilver of verguld zilver.

Een geboortesteen armband word door MOM Gemstone op maat gemaakt met edelstenen die perfect passen bij de sterrenbeelden. Het is een persoonlijk sierraad die de schoonheid van edelstenen en de warmte van dierbare herinneringen combineert. Of het nu voor jezelf is of als geschenk voor een geliefde, een geboortesteen armband biedt een unieke manier om een symbolische betekenis aan jouw armband toe te voegen.

De Symboliek van Geboortesteen

MOM Gemstone heeft per sterrenbeeld een aantal geboortestenen gekozen. Deze stenen worden vaak gezien als symbolen van geluk, bescherming en spirituele kracht voor degenen die ze dragen. Combineer zelf meerdere stenen aan een armband en draag jouw geliefde symbolisch altijd bij je..

Gecombineerd met zilver of verguld zilver

Een geboortesteen armband van MOM Gemstone wordt op maat gemaakt in combinatie met zilver 925, of verguld zilver. Leuk weetje, zilver is een metaal dat symbool staat voor zuiverheid, bescherming en liefde. Het is een metafoor voor de liefde die je hebt voor de mensen wiens geboortestenen in de armband zijn verwerkt.

Stap voor stap naar een uniek sieraad

Het proces van het creëren van een geboortesteen armband op maat begint met het selecteren van de geboortestenen die passen bij de sterrenbeelden van jou en je geliefden. Elke steen heeft zijn eigen unieke eigenschappen en betekenissen. Bijvoorbeeld, tijgeroog vertegenwoordigt kracht voor het sterrenbeeld leeuw, terwijl amethist wijsheid en bescherming biedt en past bij het sterrenbeeld vissen.

Daarna kies je de kleur van de armband en of je zilver of goud wil. Misschien wil je de stenen in de volgorde van de geboortemaanden plaatsen, of misschien heb je een andere symbolische rangschikking in gedachten. Laar mij gerust weten wat jouw voorkeur is.

Koester jouw unieke sieraad

Een geboortesteen armband op maat gemaakt is meer dan een sieraad; het is een symbool van liefde en verbondenheid. Dus, draag het met trots, koester het en draag het als herrinnering aan een bijzonder moment in jouw leven.

Heb je speciale wensen of heb je zelf een leuk idee in gedachte? Neem gerust contact met me op en ik help je graag om een persoonlijk ontwerp te maken.

Welke geboortesteen past bij jouw sterrenbeeld;

Steenbok

BERGKRISTAL, ROOKKWARTS
23 DECEMBER TOT 20 JANUARI

Waterman

AQUAMARIJN, AMETHIST, CHISOCOLLA
21 JANUARI TOT 18 FEBRUARI

Vissen

AMETHIST, AQUAMARIJN, ROZE OPAAL
19 FEBRUARI TOT 20 MAART

Ram

JASPIS, CARNEOOL
21 MAART TOT 20 APRIL

Stier

RHODONIET, ROZENKWARTS, CHISOCOLLA
21 APRIL TOT 21 MEI

Tweelingen

TIJGEROOG, AQUAMARIJN, CHISOCOLLA
22 MEI TOT 21 JUNI

Kreeft

ROZENKWARTS, ROZE OPAAL
22 JUNI TOT 23 JULI

Leeuw

TIJGEROOG, BERGKRISTAL, CARNEOOL
24 JULI TOT 23 AUGUSTUS

Maagd

LAPIS LAZULI, CHISOCOLLA, CARNEOOL
24 AUGUSTUS TOT 23 SEPTEMBER

Weegschaal

ROZENKWARTS, AQUAMARIJN
24 SEPTEMBER TOT  23 OKTOBER

Schorpioen

JASPIS, ROZE OPAAL
24 OKTOBER TOT 22 NOVEMBER

Boogschutter

ROZE OPAAL, LAPIS LAZULI
23 NOVEMBER TOT 22 DECEMBER

© 2018 - 2024 momgemstone | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel