• MOM Zonnesteen armband
  MOM Zonnesteen armband

  Zij verwarmt, verlicht en omarmt haar
  De steen werkt stemmingsverbeterend en stimuleert levensvreugde, optimisme, daadkracht, eigenwaarde, zelfvertrouwen, een goed humeur en een positieve instelling en kijk op het leven.

  € 19,95
 • MOM Maansteen armband
  MOM Maansteen armband

  De edelsteen maansteen straalt vrouwelijke energie uit. De edelsteen versterkt de intuïtie en ondersteund hormonale disbalans. De edelsteen verzacht en kalmeert en laat de energie stromen. Draag daarom een maansteen armband.

  € 19,95
 • Mix and Match

  MOM Mix and Match
  MOM Mix and Match

  Deze fijne armbandjes met kleine edelstenen kralen van 3 mm kun je perfect mixen met de power bracelets. Ik heb bij iedere power bracelet een Mix and Match armbandje maak je unieke combinatie.

  € 24,95

Maansteen sieraden

Maansteen is een prachtige edelsteen die al duizenden jaren wordt gebruikt. Deze steen heeft een unieke uitstraling en wordt vaak geassocieerd met vrouwelijke energie. Veel mensen dragen maansteen armbanden als een manier om hun innerlijke kracht te versterken en hun spirituele groei te bevorderen. MOM gemstone maakt fijne maansteen armbandjes met sterling zilveren of verguld zilveren details.

Maansteen wordt gezien als een krachtige edelsteen die de emoties kan kalmeren en de intuïtie kan versterken. Het is een edelsteen die wordt geassocieerd met de maan en haar cycli. Dit maakt maansteen een perfecte keuze voor vrouwen die hun vrouwelijke energie willen versterken en hun intuïtie willen ontwikkelen.

Zonnesteen sieraden

Zonnesteen is een prachtige edelsteen die bekend staat om zijn opvallende kleuren en unieke uitstraling. Deze steen wordt vaak gebruikt als sieraad en is een populaire keuze voor mensen die op zoek zijn naar een edelsteen die zowel mooi als betekenisvol is. De zonnesteen armbanden van MOM gemstone zijn handgemaakt. De zonnesteentjes worden met zorg gekozen en met sterling zilver of verguld zilver gecombineerd. Draag bijvoorbeeld een Mix and Match zonnesteen armband of een zonnesteen ketting.

Zonnesteen wordt vaak gebruikt om de energie te versterken en kan helpen bij het vergroten van zelfvertrouwen en zelfbewustzijn. Zonnesteen wordt ook beschouwd als een krachtige beschermer tegen negatieve energieën en kan helpen bij het verlichten van stress en angst. De steen werkt stemmingsverbeterend en stimuleert levensvreugde, optimisme, daadkracht, eigenwaarde, zelfvertrouwen, een goed humeur en een positieve instelling en kijk op het leven.

Kortom, maansteen en zonnesteen zijn prachtige edelstenen die veel voordelen bieden voor degenen die ze dragen. Draag de armbanden van MOM gemstone voor een goed gevoel, maansteen kan helpen om de vrouwelijke energie te versterken, de intuïtie te ontwikkelen en de geest te kalmeren.  Zonnesteen geeft zelfvertrouwen, een goed humeur en een positieve instelling en kijk op het leven. Als je op zoek bent naar een edelsteen die je kan helpen bij je spirituele groei, dan is maansteen of zonnesteen zeker de moeite waard om te overwegen.

© 2018 - 2023 momgemstone | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel