In gedachten, rouw en verdriet.

Wanneer je iemad in je omgeving hebt die in rouw is dan is het belangrijk om diegene te steunen door bijvoorbeeld een sierraad met een betekenins te geven. Soms zegt een mooi gebaar meer dan woorden! Bij het omgaan met rouw en verdriet kunnen edelsteen sieraden een waardevolle bron van ondersteuning zijn. Het dragen van een armband of ketting met specifieke edelstenen kan helpen bij het verlichten van pijn en het verwerken van verdriet.

Een edelsteen armband kan bijvoorbeeld helpen bij het kalmeren van emoties en het verminderen van angst en stress. Edelstenen zoals rhodoniet, amethist en aventurijn staan bekend om hun kalmerende en ontspannende eigenschappen. Deze edelstenen kunnen helpen bij het loslaten van verdriet en het vinden van innerlijke rust.

Een ketting met een herkimer diamant kan ook troost bieden bij rouw en verdriet. De edelsteen staat symbool voor het grote geheel van het leven. Draag de steen bij je als symbool voor de connectie met een overleden dierbare. Hou je dierbare in gedachten!

Het is belangrijk om op te merken dat edelsteen sieraden geen vervanging zijn voor professionele hulp en behandeling. Ze kunnen echter wel een waardevolle aanvulling zijn op het proces van rouwverwerking.

Of je nu kiest voor een armband of ketting met edelstenen, het belangrijkste is dat u een sieraad vindt dat troost biedt en helpt bij het verwerken van jouw verdriet. Bij het kiezen van edelsteen sieraden is het altijd belangrijk om te luisteren naar je intuïtie en te kiezen voor edelstenen die je persoonlijk aanspreken.

 • Rouw en verdriet
  Rouw en verdriet

  Edelsteen armband rouw en verdriet. Amethist werkt beschermend, zuiverend en ontspannend. Rhodoniet kalmeert en helpt het hoofd koel houden. Amazoniet zorgt voor balans en bescherming.

  € 19,95
 • In gedachten
  In gedachten

  Rouw en verdriet

  In stilte mis ik je het meest
  wanneer ik in gedachten kan dwalen
  en mijn hart zich overgeeft.De lotusbloem staat symbool voor transformatie hij groeit vanuit de duisternis naar het licht.

  Herkimer diamant:

  De…

  € 19,95
 • In gedachten armband
  In gedachten armband

  In gedachten armband. Herkimer diamant, de edelsteen staat symbool voor het grote geheel van het leven. Draag de steen bij je als symbool voor de connectie met een overleden dierbare. Hou je dierbare in gedachten!

  € 34,95
 • In gedachten ketting
  In gedachten ketting

  In gedachten ketting

  In stilte mis ik je het meest
  wanneer ik in gedachten kan dwalen
  en mijn hart zich overgeeft.Herkimer diamant:

  De edelsteen staat symbool voor het grote geheel van het leven. Draag de steen bij je als…

  € 49,95
© 2018 - 2023 momgemstone | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel