De natuur collectie; take me back to the woods, beach, mountains, gardens, river and fields. 

Wat is jouw favoriete plek om te verblijven in de natuur, waar ben jij het liefst, waar droom je van als je jouw ogen sluit? Op deze plek kom je tot rust, wordt je geinspireerd of krijg je het gevoel onderdeel te zijn van het grote geheel en voel je je verbonden met de natuur. Op deze plek kun je ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven en genieten van de rust en schoonheid die moeder natuur te bieden heeft.

Waar verblijf jij het liefst? In het bos, op het strand, bij de rivier of in de tuin? Elke plek is verbonden met een specifieke edelstenen die je kan helpen om nog dieper in harmonie te komen met de natuur en jezelf. 

De Bergen, Labradoriet:

In de majestueuze bergen kun je je omringen met de energie van labradoriet. Deze edelsteen staat bekend om zijn beschermende eigenschappen en het bevorderen van spirituele groei. Te midden van de rotsen en toppen van de bergen, kun je je geestelijk sterker voelen en een dieper begrip ontwikkelen voor jouw eigen innerlijke kracht.

Het Strand, Aquamarijn:

Het ruisen van de golven en het zachte zand onder je voeten nodigen uit tot ontspanning. Aquamarijn staat symbool voor rust en kalmte, en het dragen van deze edelsteen kan helpen om stress te verminderen en helderheid te brengen in je gedachten. Een dagje aan zee met aquamarijn kan onze zintuigen verfrissen en onze geest kalmeren.

De Velden, Citrien:

Citrien straalt de warmte uit van de zon, en dat maakt het perfect voor tijd doorbrengen in de uitgestrekte velden. Deze edelsteen staat bekend om zijn vermogen om vreugde en overvloed aan te trekken. Temidden van de weelderige groene velden kkun je je openstellen voor positieve energie en een gevoel van welzijn ervaren.

De Tuin, Rozenkwarts:

Een tuin is een oase van schoonheid en liefde. Rozenkwarts, de steen van onvoorwaardelijke liefde, past perfect bij deze omgeving. Het kan helpen om onze emoties te verzachten en ons hart te openen voor de schoonheid van de natuur en de mensen om ons heen.

De Rivier, Amethist:

De kalmerende stroming van een rivier kan je helpen om negatieve gedachten weg te spoelen. Amethist is bekend om zijn kalmerende eigenschappen en kan je helpen om in meditatie te komen langs de oevers van een rustige rivier, waar je je kunt verbinden met jouw hogere zelf.

Het Bos, Aventurijn:

Aventurijn, de steen van kansen en voorspoed, past perfect bij het mysterieuze bos. Hier kun je je verliezen in de geheimen van de natuur terwijl je de energie van aventurijn gebruiken om nieuwe perspectieven en mogelijkheden te ontdekken.

In al deze natuurlijke omgevingen kun je genieten van de geuren, kleuren en geluiden die je omringen. De edelstenen fungeren als metgezellen en herinneren ons eraan om in het moment te leven, te ontspannen en te reflecteren. Voel je verbonden met de natuur en de kracht van de edelsteen, vind je innerlijke rust en laat je gedachten afdwalen naar een plek van rust en vreden.

© 2018 - 2024 momgemstone | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel