Hoe het begon

Artikel 14 van 14

Hoe het begon

Na een vergeefse zoektocht  naar een eenvoudig armbandje, passend bij het sterrenbeeld Tweeling, ging ik toch maar zelf aan de slag. Een sieraad voor mijzelf was het begin van een bijzonder product en vervolgens van het merk MOM Gemstone.


Persoonlijkheid en de kracht van edelstenen!

Het begon allemaal met de familie armbandjes en deze zijn nog steeds favoriet bij de jullie. Dit armbandje maak ik speciaal voor jou op maat. Je kunt het armbandje volledig zelf samenstellen. Kies de kleuren van het armbandje en de kraaltjes, en vervolgens de sterrenbeelden van jouw dierbaren. 

Ik zet mijn familie op één en weet daarom hoe dierbaar het is om geliefden bij je te dragen.

Bij MOM Gemstone komt mijn liefde voor edelstenen, mijn verbinding met geliefden en mijn ervaring met ondernemen samen. Op 15 februari vier ik dat MOM Gemstone  5 jaar bestaat. In 2018 heb ik een bedrijf neergezet dat voorziet in de behoefte aan verbinding met geliefden en aan het bieden van ondersteuning. Die symboliek vind ik een heel mooi gegeven. Ik vertel graag meer over de werking van bepaalde edelstenen en bij welk sterrenbeeld deze passen. Zo vind je in de  webshop een kleine uitleg over de edelsteentjes die gebruikt worden in de sieraden.

Zo kan een armbandje werken als reminder voor de draagster. Wanneer kreeg ze het, van wie en waarom? Het herinnert haar aan een bepaalde periode in haar leven of geeft haar kracht. Hoe mooi is dat!

Elk sieraad ontwerp ik zelf of maak ik op maat voor de klant. Ik selecteer hiervoor met zorg hoogwaardige materialen zoals sterling zilver, halfedelstenen en zilver met een laagje goud. Daarnaast besteed ik veel aandacht aan de verpakking en ontwerp ik de kaartjes bij de sieraden zelf. Met meer dan tien jaar ervaring als zelfstandige in de grafische vormgeving is dat ook een logisch besluit.

Naast de sieraden met allerlei opties om te personaliseren maak ik ook een mooie vaste collectie van armbandjes, oorbellen en kettingen met edelsteenkralen. Elke edelsteen heeft weer een andere kracht en kan ondersteuning bieden of gevoelens versterken. Zelfs als je niet gelooft in het directe effect of de krachten van edelstenen kan dit voor jou werken als reminder. Bijvoorbeeld een reminder om te ontspannen telkens als je de kraaltjes om je pols voelt dansen.

Kun jij dat wel gebruiken of ben je überhaupt nieuwsgierig geworden, schrijf je dan in voor "letter from MOM" 

© 2018 - 2024 momgemstone | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel