Artikel 9 van 14

Over symbolen

Ontdek de betekenisvolle symbolen: zon en maan, de lotus en de levensbloem

 

Zon en Maan ketting: verwarmend, verlichtend en omarmend

De Zon en Maan ketting symboliseert de krachtige en harmonieuze samenwerking tussen deze twee hemellichamen. De zon verwarmt, verlicht en omarmt haar drager, terwijl de maan fungeert als haar begeleider op gevoel en intuïtie. Deze prachtige ketting met symbolische waarde straalt zowel kracht als zachtheid uit.

Etheopisch Opaal Edelsteen: Vrolijkheid, Optimisme en Creativiteit

Deze Zon en Maan ketting is versierd met een Etheopisch Opaal edelsteen. Deze bijzondere steen staat bekend om zijn vrolijke, optimistische en levenslustige eigenschappen. Het stimuleert spontaniteit, originaliteit en creativiteit, waardoor je de vrijheid hebt om jezelf op unieke en authentieke wijze uit te drukken.

Lotus Ketting: Transformatie en Innerlijke Groei

De Lotus ketting symboliseert de prachtige transformatie die de lotusbloem vertegenwoordigt. Net zoals de lotus groeit vanuit de duisternis naar het licht, kun jij jezelf ontwikkelen en transformeren naar een hoger niveau van bewustzijn. De lotus staat voor zuiverheid, schoonheid en spirituele groei.

Parel en Aventurijn: Zachtheid, Rust en Verlichting

Deze Lotus ketting is verfraaid met een parel edelsteen, die bekend staat om zijn zachte en zuiverende energie. De parel brengt warmte, zachtheid, rust, vrede en verlichting. Het helpt je om emotioneel in balans te komen en bevordert een gevoel van welzijn en sereniteit. De Aventurijn edelsteen bied een gevoel van welzijn door zijn kalmerende en beschermende eigenschappen.

Levensbloem Ketting: Schepping, Verbondenheid en Harmonie

De Levensbloem ketting draagt het symbool van schepping, verbondenheid en harmonie. Deze bloem laat de vele lagen van het leven zien en herinnert ons eraan dat alles met elkaar verbonden is. Het biedt bescherming en brengt evenwicht in ons bestaan.

Maansteen en zonnesteen: Vrouwelijke Energie, levensvreugde en Intuïtie

De Levensbloem ketting is voorzien van een maansteen edelsteen, die vrouwelijke energie uitstraalt en de intuïtie versterkt. Het helpt bij hormonale disbalans en bevordert een gevoel van zachtheid, kalmte en een vrije stroom van energie. De Zonnesteen staat voor levensvreugde, optimisme en zelfvertrouwen

© 2018 - 2024 momgemstone | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Vakantiesluiting: LET OP! MOM Gemstone is van 28 april tot en met 12 mei 2024 gesloten voor verzendingen. Je kunt uiteraard wel een bestelling plaatsen deze worden dan vanaf 13 mei weer verzonden.